Om

Om


Tua Westerlind 


Legitimerad sjukgymnast sedan 1987 ( medlem i LSR, SFKH, CHP). Jag har jobbat som privatpraktiserande Sjukgymnast i Tyresö sedan 1995 (mesta tiden påTyresöhälsan) och har erfarenhet av västerländsk Akupunktur sedan 1995.


Jag är Cert. Hypnosterapeut, instruktör i Mediyoga, Barn- och ungdomsyoga, Qigong och Tai chi och leder olika grupper sedan många år för patienter.  HT-2013 utbildade jag mig till MIMY-instruktör för Sara Emelione, och min avslappningsgrupp är baserad på MIMYs 12-veckorsprogram för en vardag i balans.   


Eftersom kropp och själ hänger ihop, är helheten i bedömning och behandling av patienter viktig för mej. Tomas Westerlind


Idrottslärare och ingår i Strategiska Ledningsgruppen på Älta skola. VFU-samordnare F-6 Nacka kommun. Tidigare: Nätverksledare Idrott och Hälsa Nacka kommun. Skolledare och idrottslärare på Franska skolan.


Föreläsare, kursledare och utbildare (ledarskap, mental träninig m.m.) i Stockholms Golfförbund (25 år). Olika projektgrupper i Svenska Golfförbundet (ca. 10 år). Mental coach, PT och kostrådgivare för tourspelare och elitlag.                                                                                           

Författare av 2 böcker inom golf och träning.                                                                                                                         

Reservofficer Milostab syd och MDS!